Värska Minerali tunnustati parima mittealkohoolse joogi tiitliga

Turu-uuringute firma Nielsen selgitas välja 2012. aasta edukaimad Eestis turule toodud toidu-, joogi- ja esmatarbekaubad. Alkoholivabade jookide arvestuses pälvis esikoha Värska Mineral mineraalvesi, mis on toodetud Värskas.

2012. aasta kõige edukamate uute toodete leidmiseks viis Nielsen läbi kaheosalise uuringu. Esmalt analüüsiti ketikaupluste 2012. aasta müügiandmeid ning leiti eri tootegruppide parimad uued tooted vastavalt nende keskmisele kuisele müügikäibele. Teine osa koosnes tarbijauuringust, kus internetiküsitluse käigus selgitati välja, kui suur hulk tootegrupi tarbijatest on antud toodet ostnud. Mõlema osa tulemused koondati ühisesse indeksisse, mis määras toodete üldise järjestuse.

Värska Mineral vesi pärineb 500 meetri sügavuselt maapõuest, ordoviitsium-kambrium veekihist ja villitakse pudelisse vahetult allika läheduses, Verska Mineraalvee tehases. Kuna alati ei saa inimesed toidust piisavalt kõiki mineraale, aitab looduslik Värska mineraalvesi reguleerida ja tasakaalustada neid puudujääke.

Edukamate uute toodete valimise viis Nielsen Baltikumis läbi viiendat korda. 2011. aasta edukaim uus toode Eestis oli A. Le Coq Pils õlu.

20. märts 2013

Müügile jõudis vaarikamaitseline Aura Fruit

Tõime algavaks suvehooajaks turule vaarikamaitselise vee Aura Fruit, mis pakub alternatiivi janukustutamiseks vee asemel. Loe edasi →

Mustikamaitseline vesi Aura Plus

Tõime turule kergelt gaseeritud mustikamaitselise vee Aura Plus. Aura vesi pärineb Lõuna-Eesti 410 meetri sügavusest maapõuest, ordoviitsiumi kihist.

Loe edasi →