A. Le Coq

Siidris marineeritud kanafilee, siidrikaste aprikoosi-pirni-ingveriga, serveeritud lehttaignapirukal.

Marinaad kahele kana rinnafileele

500ml alkoholivaba Fizz Pear siidrit, 20g hakitud ingverit, 200g kuivatatud aprikoose. Hoia kanafilee tükid siidrimarinaadis vähemalt ühe öö jagu. Kuivata kana paberiga, määri õli, soola ja pipraga, prae kiirelt mõlemalt poolt kuldpruuniks. Rösti või küpseta ahjus 200 kraadi juures 15 minutit.

Siidrikaste

Pane kõik komponendid pott ja keeda aeglasel tulel, kuni kastest on jäänud 2/3.

200g kukeseeni

200g magusaid pirne (hakitud)

200g kuivatatud aprikoose

500ml alkoholivaba Fizz Pear

20g värsket ingverit (viilutatult)

500ml 35% vahukoort

soola ja pipart

Kui kaste valmis, haki 100 g murulauku ja kata sellega kaste

Lehttainapirukas (võib asendada kartulite või köögiviljadega)

4 x 60g lehttainast, määri munaga, küpseta 200 kraadi juures 15 minutit.

15. märts 2011

Vaata lisaks

Suviseid veeretsepte

Muuda vesi omale huvitavaks, lisades juurde puuvilju, köögivilju või ürte. Siin mõned näited tuhandetest võimalustest. Loe edasi →

Saaremaa lihatööstus tõi turule seašašlõki A. Le Coq Premiumi marinaadis

Saaremaa lihatööstus on turule toonud tänavuse hooaja nr üks lihatoote – seašašlõki A. Le Coq Premiumi marinaadis. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521