A. Le Coq

Piima pannacotta siidrireduktsiooni ja siidris küpsetatud pirniga

Hõrgu magustoidu valmistamisek läheb vaja:

500 ml piima

2 zelatiinilehte

maitseks vanillisuhkrut

iga sööja kohta üks magus pirn

purk alkoholivaba Fizz Pear siidrit

Kalla pirnid siidriga üle ja küpseta potis 10 minutit kuni pirnid on pehmed. Jahuta puuviljad. Potti jäänud siirupist keeda pool vedelikust välja, järelejäänust valmib kaste. Piimapanna cotta tegemiseks maitsesta piim vaniljesuhkruga ja lahusta selles zelantiin. Kalla vedelik magustoiduvormi ja jäta paariks tunniks külmkapp. Serveerimiseks kalla magustoit vormist taldrikule, aseta kõrvale siidris küpsetatud pirn ning kalla üle siidrireduktsiooniga, kaunistaes piparmündiga.

15. märts 2011

Vaata lisaks

Anni juures õllega kevadet püüdmas

Kuidas Anni Arro juures õllega kevadisi toite valmistati Loe edasi →

Michaeli kevadine siidrisaladus

Meie Maja peakokk, Hinud-iiri päritolu Michael Bhoola valmistab hõrgutavaid roogi kuldsest suvejoogist siidrist. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521