Suvehooajaks jõuab müügile long drink Lemon Submarine

Long drink´ide turuliider A. Le Coq toob suvehooaja alguseks müügile uue kerge alkohoolse joogi G:N Lemon Submarine. Tegemist on sidrunimaitselise joogiga, mille alkoholisisaldus on 5,6%.

A. Le Coq’i juhi Tarmo Noobi sõnul on A. Le Coq Eesti long drink’ide turul hoidnud aastaid kindlat liidripositsiooni, mille on taganud järjepidev tootearendus. “Uuel G:N Lemon Submarinel on sidrunile omane värskendav hapukas maitse. Usun, et see toode võetakse tarbijate poolt hästi vastu,” ütles Noop. Noop lisas, et sidruni maitse on tarbijate seas populaarne mitmes joogikategoorias. “Näiteks on maitsevetes enimmüüdud vesi sidrunimaitseline vesi, samuti on juba aastakümneid tarbijate poolt armastatud sidrunimaitseline karastusjook Kelluke,” lisas Noop.

A. Le Coq on Eesti long drink´ide turuliider. Nielseni jaekaubandusuuringu andmetel hõivas perioodil veebruar-märts 2011 ettevõte 53,1% long drink’ide mahulisest turust. Uus G:N Lemon Submarine on saadaval 0,5 liitristes purkides ja 1,5 liitristes plastpudelites.

27. aprill 2011

Müügile jõuab jõhvikamaitseline long-drink G:N Cranberry

Täiendame veebruari alguses oma long drink`ide sarja ning toome turule uue jõhvikamaitselise kerge alkohoolse joogi G:N Cranberry. Loe edasi →

Tarmo Noop alkoholivabast siidrist