MÜÜT: Siidrit tehakse piiritusest.
TEGELIKULT: Enamus siidrid on valmistatud õunaveini baasil ning alkoholisisalduse siidris määrab selle suhkrusisaldus, kuna kääritamise käigus muudavad pärmid suhkru alkoholiks. Piirituse või muu kange alkoholi kasutamine siidrite valmistamisel on keelatud.
MÜÜT: Siider on keemia.
TEGELIKULT: Siidri toorainele (õunaveinile) kehtivad kindlad nõudmised suhkrusisalduse, parkainerohkuse, kiudainekülluse ning orgaaniliste hapete hulga suhtes. Magusama siidri saamiseks on joogile lisatud naturaalset mahlakontsentraati, siirupit, lõhna- ja maitseaineid. A. Le Coq FIZZ sarja kuuluvad siidrid on valmistatud naturaalse õunaveini baasil ning neile on lisatud vaid naturaalseid lõhna- ja maitseaineid.
MÜÜT: Siider on naistejook.
TEGELIKULT: A. Le Coq’i siidrid on valmistatud naturaalse õunaveini baasil, mis tähendab, et tegemist on mõnusalt hapuka alkohoolse joogiga, mida eelistavad tarbida nii naised kui mehed.
MÜÜT: Siider on liiga magus.
TEGELIKULT: See müüt puudutab peamiselt neid siidreid, millele on magusama maitse saamiseks lisatud mahlakontsentraati, siirupit, lõhna- ja maitseaineid. Kuivema siidri armastajatele on välja töötatud spetsiaalsed dry siidrid. A. Le Coqi valikus on saadaval kuiva siidri armastajatele kaks maitset – jõhvikamaitseline Fizz Cranberry Dry ning õunamaitselised Fizz Apple Dry ning Fizz Original Dry.
Allikas: A. Le Coq