A. Le Coq toob turule uue suvise siidri Fizz Cooler Passion

Eesti siidritu liider A. Le Coq täiendab suveks poelettidel pakutavat siidrite valikut uue, grenadilli maitselise joogi Fizz Cooler Passioniga. Eksootilise puuviljamaitsega suvine siider on valmistatud eriliselt puhtast õunaveinist ning mahlast.

A. Le Coq´i juhi Tarmo Noobi sõnul on ettevõte eesmärgiks pidevalt täiendada ja arendada siidriturgu. „Olles pea 11 aastat juba Eesti turul juhtiv siidritootja, peame loomulikuks hoida seda positsiooni ning pakkuda meie tarbijatele võimalust proovida uusi jooke nii tuntud kodumaiste kui ka eksootiliste puuvilja maitsete näol,” ütles Noop.

Grenadilli tuntakse ka passion fruit’i nime all. Maitse poolest peetakse passioni parimaks troopiliseks puuviljaks. Kollane viljaliha on magushapu ja aromaatne, meenutades maasikat, ananassi ja apelsini.

Uus Fizz Cooler Passion on pakendatud 0,5 liitrisesse purki, mille soovituslikuks jaehinnaks on 14.90 – 16.90 krooni. Lisaks uuele grenadilli maitsele on Fizzi perekonnas veel pirni, maasika, mustika, vaarika, kollase ploomi ja õunamaitselised siidrid.

A. Le Coq on olnud Eesti siidrituru liider alates 1999. aastast, mil siseneti turule kaubamärgiga Fizz. Uuringufirma Nielsen andmetel oli selle aasta jaanuaris ja veebruaris A. Le Coq’i mahuline turuosa siidrite segmendis 54,8 protsenti.

27. aprill 2010

Tõime müügile kvaliteetsiidri Fizz Dry Apple

Oktoobri alguses toob Eesti siidrituru liider A. Le Coq turule uue 0,33 l keeratava korgiga klaaspudelis kvaliteetsiidri Fizz Dry Apple. Tegemist on senise Sherwoodi siidri retseptuuri järgi toodetava kuiva õunasiidriga. Loe edasi →

Suvehooajaks jõuab müügile long drink Lemon Submarine