Tõime müügile kvaliteetsiidri Fizz Dry Apple

Oktoobri alguses toob Eesti siidrituru liider A. Le Coq turule uue 0,33 l keeratava korgiga klaaspudelis kvaliteetsiidri Fizz Dry Apple. Tegemist on senise Sherwoodi siidri retseptuuri järgi toodetava kuiva õunasiidriga.

A. Le Coq´i juhi Tarmo Noobi sõnul on turule toodava siidri näol tegemist uue nime saanud Sherwoodi siidriga, mille puhul muutub vaid nimetus, joogi sisu jääb samaks. „Nimemuutuse eesmärk on viia kõik A. Le Coq’i poolt toodetavad siidrid ettevõtte ühise Fizz kaubamärgi alla,” selgitas Noop. Ta lisas, et Sherwoodi siidrile on tekkinud ajaga kindel austajaskond just tänu siidri naturaalsele ja kuivemale maitsele. „Uus Fizz Dry Apple on teiste Fizz siidritega võrreldes maitselt lähedasem kergele kvaliteetsele õunaveinile. Seetõttu sobib Fizz Dry Apple just neile, kes hindavad siidris naturaalset algupärast kuivemat maitset,” kommenteeris Noop.

Fizz Dry Apple alkoholisisaldus on 4,7% ning see on saadaval 0,33-liitristes mugavas keeratava korgiga klaaspudelis. Toote soovituslikuks hinnaks on 14.90 – 15.90 krooni.

A. Le Coq on Eesti siidrituru liider, uuringufirma AC Nielseni andmetel kuulub A.Le Coqile 50% 2010. aasta Eesti mahulisest siidriturust. Fizz siidrite sarja kuuluvad lisaks Fizz Dry Apple`le veel õuna, pirni, mustika, maasika ja ploomimaitselised siidrid. 2010. aasta algusest alustas ettevõte Fizz siidrite eksporti Taani turule.

12. oktoober 2010

Müügile jõuab jõhvikamaitseline long-drink G:N Cranberry

Täiendame veebruari alguses oma long drink`ide sarja ning toome turule uue jõhvikamaitselise kerge alkohoolse joogi G:N Cranberry. Loe edasi →

A. Le Coq toob turule õunasiidri Fizz Natural Apple