A. Le Coq toodab pühadeks vürtsidega porteri

Eesti juhtiv joogitootja A. Le Coq toob pühadeperioodiks müüki tumeda eripruuliga Vürtsporteri, mille maitsebuketis on tunda kardemoni, muskaatpähklit, koriandrit ja kaneeli.

A. Le Coq’i juhi Tarmo Noobi sõnul on ettevõte läbi aegade töötanud välja hooajalisi eripruule ja menukamateks on kujunenud just talveperioodiks pruulitud eriretseptuuriga porterid. „Ühest küljest hoiame järjepidevalt niinimetatud jõuluõlle traditsiooni ja teisest küljest püüame pakkuda igal aastal uusi ja põnevaid maitseid,” ütles Noop. „Tänavusteks pühadeks töötasime välja tumedale porterile sobiva vürtsibuketi, mis annab õllele hõrgu jõulupärase kaneeli, kardemoni ja muskaatpähkli aroomi ja maitse,” kirjeldas Noop.
Noobi hinnangul sobib uudistoode Vürtsporter hästi liharoogade kõrvale, kuid samas on ideaalne lisand ka magustoidu juurde. „Kindlasti on Vürtsporter igale pühadelauale üks väärikas ja sobilik jook,” lausus Noop.
A. Le Coq Vürtsporter on tume porter-tüüpi õlu, mille alkoholisisaldus on 6%. Uudistoode on müügil 0,5 liitristes klaaspudelites ja nelipakina.

23. november 2009

A. Le Coq Premium oli 2008. aasta enimmüüdud õllebränd Eestis

Uuringufirma AC Nielseni andmetel on A. Le Coq Premium jaekaubanduses enimmüüdud õllebränd, edestades juba 2008. aasta algusest selgelt kõiki teisi konkureerivaid õllebrände. Loe edasi →

A. Le Coq toob turule uuel filtreerimistehnoloogial põhineva õlle A. Le Coq Premium Extra