A. Le Coq

A. Le Coq toob turule uuel filtreerimistehnoloogial põhineva õlle A. Le Coq Premium Extra

A. Le Coq alustas uue filtreerimistehnoloogial põhineva superpremium õlle, A. Le Coq Premium Extra tootmist. Uudse õlle filtreerimistehnoloogia kasutamise tulemusena säilivad uue õlle maitseomadused muutumatuna pikemat aega. Uude õlletehnoloogiasse ning tootearendusse investeeriti 7,8 miljonit krooni, toodet plaanitakse aasta lõpuks müüa 3,1 miljonit liitrit.

A. Le Coq’i poolt kasutusele võetud uudne selektiivne adsorbtsiooni tehnoloogia kujutab endast õlle kolmekordset filtreerimist läbi spetsiaalsete filtrite, mille tulemusena ei ole tarvis õllepudeleid täiendavalt maitseomaduste säilimiseks pastöriseerida.

A. Le Coq’i juhi Tarmo Noobi sõnul on A. Le Coq esimene õlletööstus kogu Baltikumis, kes suudab tänu uuele tehnoloogiale toota õlut, mille maitseomaduste säilimine tagatakse terveks aastaks ilma, et pudeleid peaks täiendavalt pastöriseerima. „Õlle valmistamise tehnoloogiline uuendus seisneb selle kolmekordses filtreerimises, mis tagab lisaks maitseomaduste pikemale säilimisele ka õlle pehmema maitse ja püsivama vahu. Õlu säilib kauem noorena,” kommenteeris Noop uue tehnoloogia võimalusi. Tänu kolmekordsele filtreerimisele säilib Premium Extra esimese Eesti klaaspudelisse villitud õllena ühe aasta.

Uude õlletehnoloogiasse ning tootearendusse investeeris ettevõte ligi 7,8 miljonit krooni. „Usume jätkuvalt, et pidev innovatsioon ning investeeringud õlleturu arendamisesse tasuvad end ära ning on pikemas perspektiivis kasutoovad nii meile kui tarbijatele,” ütles Noop ning lisas, et uue õllega panustatakse kvaliteetõllede turule, arendades seeläbi ka Eesti õlleturgu. „Hetkel on A. Le Coq pudeli ja purgi segmendis selge turuliider ning uue Premium Extraga soovime kindlasti oma positsiooni kinnitada,” lausus Noop ettevõtte tulevikuplaanide kohta. „Uue õllega soovime saavutada Eesti superpremium õllede turul kokku 50%-lise turuosa,” lisas Noop.

Noobi sõnul on A. Le Coq Premium Extra uus õlu, mis on valmistatud Premiumi retsepti järgi, kuid on täiendatud erihumalatega, mis muudavad õlle oma maitseomaduste poolest veelgi pehmemaks. „Kindlasti ei kao turult ka Eesti õllede esibränd A. Le Coq Premium, nüüd on lihtsalt kõigil õllesõpradel võimalus proovida täiendatud õlu ning valida, kumma õlle juurde püsima jääda,” kinnitas Noop. A. Le Coq Premium Extra erineb tavalisest Premiumist ka välimuse poolest. „Uus õlu on villitud 0,5 liitrisesse vaid parimatele importõlledele omasesse rohelisse pudelisse, millega soovime veelgi rõhutada õlle kvaliteeti,” ütles Noop.

A. Le Coq Premium Extra on superpremium klassi õlu, mis on villitud 0,5 liitrisese rohelisse klaaspudelisse. Tänu retseptuuris kasutatud erihumalatele ning ainulaadsele kolmekordsele filtreerimisele, iseloomustab õlu pehme maitse, tugevam vaht ning pikem maitseomaduste säilimine. Uue Premium Extra soovituslik hind poes on 12,90-13,90 krooni.

5. aprill 2010

Vaata lisaks

Tumedast õllest köögis ja klaasis

Restorani Leib, Resto ja Aed eestvedajad Janno Lepik ja Kristjan Peäske avavad tumeda õlle kasutamisvõimalusi köögis ning seletavad, kuidas väärikat jooki oskuslikult serveerida. Loe edasi →

A. Le Coq Premiumi uue purgi kujundasid noored disainerid

A. Le Coq toob turule uudse kujundusega Premiumi õllepurgid, mille on kujundanud noored disainerid. Esibrändi värskendamiseks korraldatud disainikonkursile laekus üle saja erineva kujundusidee, millest kolm parimat jõuab moodsate purkidena ka müügile. Kahekümnest parimast finaaltööst korraldatakse näitused Tallinna,Tartu, Narva ja Pärnu kaubanduskeskustes. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521