A. Le Coq toob turule pühademaigulised eritooted

FizzWinterVeebiA. Le Coq toob turule pühademaigulised eritooted

Sellel nädalal jõuavad Eesti suurematesse kauplustesse A. Le Coqi poolt spetsiaalselt pühadeks toodetud Jõuluporter ning talvine Fizz Winter Apple.

Traditsioonilise tummise jõuluõlle pruulimisel on kasutatud spetsiaalseid röst- ja karamell-linnaseid, mis annavad õllele tasakaalukalt mõrkja ja karamellise maitse. Tume ja veidi kangem õlu sobib hästi jõuluroogade kõrvale nagu verivorst, ahjuliha või šokolaadi dessert. Jõuluporterit on soovitatav serveerida 10–12  kraadi juures, spetsiaalsest pokaalile sarnanevast õlleklaasist, mis toob esile õlle aroomi ja maitseomadused. Lisaks traditsioonilistele jõuluroogadele sobib tume õlu lihtsalt niisama nautimiseks kui ka tugevamaitseliste lihatoitude ja juustu kõrvale.

Talvesiidri väljatöötamisel on saadud inspiratsiooni jõuludele iseloomulikest maitsetest. Puhtast õunaveinist valmistatud siidrile lisavad vürtsi vanilje ja kaneel, mis sobivad igasse talveõhtusse nagu valatult. Fizz Winter Apple siidrit on parim juua jahedalt ning selle soovituslik serveerimistemperatuur on 8 kraadi. Jõuluvürtsidega maitsestatud jooki sobib pakkuda kergemate suupistete kõrvale kui ka niisama nautimiseks.

4. november 2013

Pindine Alexander on enimmüüdud õlletoode Eestis

Uuringufirma Nielsen andmetel oli augustis ja septembris Eesti õlleturul enimmüüdud toode A. Le Coq´i pindises purgis õlu Alexander. Kaubamärgi mahuline turuosa kasvas võrreldes möödunud aasta sama ajaga ligi 100%. Oma Loe edasi → Loe edasi →

A. Le Coq Premiumi uue purgi kujundasid noored disainerid