A. Le Coq Imperial pävlis kuningakodade poolehoiu

ImperialKastKarpAjaloolise traditsiooni taastamisest ja imperaatori perele mõeldud õlle taassünnist otsustasime märku anda ka tänastele Euroopa kroonitud peadele ja nii läks Imperial Goldi ja Imperial Ale’i sisaldav hinnaline saadetis teele kõigisse Euroopa kuningakodadesse ja Luksemburgi Suurhertsogiriiki.

Tänaseks oleme tagasisidet saanud mitmest kuningakojast. Belgia kuningliku õukonna protokolliülema viitseadmiral Pierre Warnautsi kirjas seisavad tänusõnad saadetise eest. Tema Majesteet Kuningas, kes oli sõbralikust tähelepanust liigutatud, palus väljendada kogu pruulikoja töötajaskonnale oma kõige soojemat tänu kahe meeldiva A. Le Coqi tehases sündinud õlle eest.

Hispaania kuningliku pere residentsist Zarzuela paleest jõudsid Tartusse. Nende Majesteetide Kuninga ja Kuninganna tänusõnad neile osutatud tähelepanu eest ning parimad soovid kõigile A. Le Coqi töötajatele.

Imperiali taassünd on läinud edukalt, uued õlled on meeltmööda nii kogenud maitsega õllesõpradele kui ka tänastele Euroopa kroonitud peadele.

30. mai 2013

Premium juhib Eesti õlleturgu

Uuringufirma AC Nielsen andmetel kuulusid juunis-juulis Eesti enimmüüdud õllede esiviisikusse ainult A. Le Coq’i tooted. Esimese koha saavutas ülekaalukalt A. Le Coq Premiumi purgi kuuspakk Loe edasi →

Vene keiser armastas Eestis pruulitud õlut