A. Le Coq esitleb: Alexander 1 PINT

A. Le Coq värskendab tuntud õlle Alexander tootepakendit ning toob esmakordselt Eesti turule uue mõõduga õllepurgi – 1 PINT (0,568 L). Uus purk on kõigist olemasolevatest Eesti õllepurkidest pikem ja paistab lisaks oma pikkusele silma ka oma kujundusega.

A. Le Coq’i juhi Tarmo Noobi sõnul on Alexander’i näol tegemist õllega, mis on tootesortimendis kindlalt püsinud alates 1993. aastast. „Hoolimata sellest, et tänapäeval on lisandunud õllede tootevalikusse mitmeid kvaliteetõllesid, on Alexander leidnud kindla koha tarbijate maitseeelistuste seas,” ütles Noop. Tema hinnangul on justkui tegemist õllega, mis müüb ennast ise. „Alexandri müüginumbrid on pidevalt tõusnud, ilma, et oleksime panustanud selle õlle reklaamimisele,” sõnas Noop. Noop lisas, et Alexandrit müüb ettevõte hinnanguliselt ca 4 milj.l liitrit aastas, olles sellega kogu A. Le Coq õllede müügis kolmandal kohal.

Ühe pindise purgiga soovib ettevõte tõsta veelgi rohkem esile väärikat õlu, mis on läbi aastate vapralt kaitsnud Tartu õllepruule. „Ühe pindise purgiga soovime näidata üles austust A. Le Coq’i eelkäijatele, kelle välja töötatud Alexanderi retseptuur ja maitse on taganud senini kindla koha meie õllesortide seas,” lisas Noop.
Alexander on tugeva ja isikupärase maitsega hele õlu, mille eripäraks on erilise väljakäärituse astmega saavutatud tugeva maitse ja kerguse ainulaadne ühendus. Alexander on traditsioonidega Tartu õlu.
Uue, ühe pindise purgi hind poodides on orienteeruvalt 11.90 – 12.90 krooni. Üks pint on 0,568 liitrit.

28. aprill 2009

A. Le Coq toob turule uuel filtreerimistehnoloogial põhineva õlle A. Le Coq Premium Extra

A. Le Coq alustas uue filtreerimistehnoloogial põhineva superpremium õlle, A. Le Coq Premium Extra tootmist. Uudse õlle filtreerimistehnoloogia kasutamise tulemusena säilivad uue õlle maitseomadused muutumatuna pikemat aega. Uude õlletehnoloogiasse ning tootearendusse investeeriti 7,8 miljonit krooni, toodet plaanitakse aasta lõpuks müüa 3,1 miljonit liitrit. Loe edasi →

Eesti parim õllesommeljee 2014 on Urmas Linnamägi