A. Le Coq

Retseptisoovitus: Kapsad Jõuluporteriga

kapsad_porterNami-Nami perenaine Pille Petersoo proovis Jõuluporteriga valmistada hapukapsaid. Tema sõnul annab A. Le Coqi jõuluõlu kapsale mõrkja ja karamellise maitse, mis tasakaalustab hästi kapsa hapusust. Tulemuseks on tõsiselt maitseküllane kapsas, mis sobib hästi jõuluprae ja verivorsti kõrvale.

Proovi ka ise järgi teha!

Kogus: kuuele kuni kaheksale.

  • 1 kg värsket hapukapsast
  • 100 g fariinsuhkrut
  • 1−2 tl soola
  • 3 dl jõuluporterit (A. Le Coq)
  • 3 dl õunamahla
  • veidi köömneid
  • 50 g võid

 

 

Valmistamine:

Pane kõik koostisosad potti ning hauta tasasel tulel aeg-ajalt segades, kuni kapsas on pehme ja kergelt pruunistunud. (Umbes 1-2 tundi, olenevalt sellest, kas tahad veidi krõmpsu või täitsa pehmet kapsast.)

3. detsember 2013

Vaata lisaks

Jõuluaegse pidusöögi üllatusampsud porteritainas

Harrastuskokk Kätrin Maidla retsept: porteritaignast tehtud pirukad – amps julgematele Loe edasi →

Tumedast õllest köögis ja klaasis

Restorani Leib, Resto ja Aed eestvedajad Janno Lepik ja Kristjan Peäske avavad tumeda õlle kasutamisvõimalusi köögis ning seletavad, kuidas väärikat jooki oskuslikult serveerida. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521