A. Le Coq

Retseptisoovitus: Kapsad Jõuluporteriga

kapsad_porterNami-Nami perenaine Pille Petersoo proovis Jõuluporteriga valmistada hapukapsaid. Tema sõnul annab A. Le Coqi jõuluõlu kapsale mõrkja ja karamellise maitse, mis tasakaalustab hästi kapsa hapusust. Tulemuseks on tõsiselt maitseküllane kapsas, mis sobib hästi jõuluprae ja verivorsti kõrvale.

Proovi ka ise järgi teha!

Kogus: kuuele kuni kaheksale.

  • 1 kg värsket hapukapsast
  • 100 g fariinsuhkrut
  • 1−2 tl soola
  • 3 dl jõuluporterit (A. Le Coq)
  • 3 dl õunamahla
  • veidi köömneid
  • 50 g võid

 

 

Valmistamine:

Pane kõik koostisosad potti ning hauta tasasel tulel aeg-ajalt segades, kuni kapsas on pehme ja kergelt pruunistunud. (Umbes 1-2 tundi, olenevalt sellest, kas tahad veidi krõmpsu või täitsa pehmet kapsast.)

3. detsember 2013

Vaata lisaks

Suviseid retsepte kaljast – okroška ja kaljamarinaad

Toidublogija Kätrin Maidla jagab nõuandeid, mida kerget ja maitsvat valmistada kaljast. Kaljamarinaad lihale ja külm kaljasupp okroška Loe edasi →

A. Le Coq villib pühadeks klassikalise Jõuluporteri

Eesti suurim õlletootja A. Le Coq toob sellel nädal poodidesse spetsiaalselt talviseks pühadeajaks pruulitud A. Le Coq Jõuluporteri. Traditsioonilise, tummise jõuluõlle pruulimisel on kasutatud spetsiaalseid röst- ja karamell-linnaseid, mis annavad õllele tasakaalukalt mõrkja ja karamellise maitse, samuti porterile omase tumeda värvi. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521