A. Le Coq

Retseptisoovitus: Kapsad Jõuluporteriga

kapsad_porterNami-Nami perenaine Pille Petersoo proovis Jõuluporteriga valmistada hapukapsaid. Tema sõnul annab A. Le Coqi jõuluõlu kapsale mõrkja ja karamellise maitse, mis tasakaalustab hästi kapsa hapusust. Tulemuseks on tõsiselt maitseküllane kapsas, mis sobib hästi jõuluprae ja verivorsti kõrvale.

Proovi ka ise järgi teha!

Kogus: kuuele kuni kaheksale.

  • 1 kg värsket hapukapsast
  • 100 g fariinsuhkrut
  • 1−2 tl soola
  • 3 dl jõuluporterit (A. Le Coq)
  • 3 dl õunamahla
  • veidi köömneid
  • 50 g võid

 

 

Valmistamine:

Pane kõik koostisosad potti ning hauta tasasel tulel aeg-ajalt segades, kuni kapsas on pehme ja kergelt pruunistunud. (Umbes 1-2 tundi, olenevalt sellest, kas tahad veidi krõmpsu või täitsa pehmet kapsast.)

3. detsember 2013

Vaata lisaks

Mis annab õllele värvuse?

Laias laastus võib õlled jagada kaheks: hele õlu ja tume õlu. Seejuures paljudele teada olev punane õlu ei moodusta eraldi liiki, vaid kuulub heledate õllede hulka. Loe edasi →

Eesti Parim Õllesommeljee 2013 on Kristjan Markii

14. novembril valiti Estonia Talveaias esimest korda Eesti parim õllesommeljee. Võitja tiitli pälvis Kristjan Markii, teise koha sai Kaimar Karu, kolmanda Oskar Pihlik ning neljandaks jäi Marko Mägi. Kokku ihkasid parima õllesommeljee tiitlit kolmkümmend Eesti tipp-sommeljeed, baarmeni ja õlleeksperti. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521