A. Le Coq

Õlles hautatud vürtsikapsad

Õlles hautatud hapukapsad on ääretult maitsev ja palju tervislikum alternatiiv Eesti traditsioonilisetele hapukapsastele. Maitset jagub roale enam kui küll, julgemad lisavad lõpus kuuma vürtsidega.

Jagub kaheksale.

- 1 kg mahedamat hapukapsast

- 1 liiter A Le Coq jõuluporterit

- 1 spl võid

- 2 spl fariinisuhkrut

- 5 spl õunapüreed

Soovi korral 1 tl kaneeli ja jahvatatud ingverit.

Sega pannil või, suhkur, õlu ja õunapüree. Lisa kapsad ja hauta kaane all aegajalt segades tunni jagu. Eemalda kaas, tõsta kuumust ja prae kapsaid pidevalt segades, kuni vedelik on aurustunud. Soovi korral lisa maitseks 1 tl kaneeli ja jahvatatud ingverit. Sega läbi, serveeri kohe jõuluporteris hautatud singi kõrvale.

18. detsember 2010

Vaata lisaks

Suviseid retsepte kaljast – okroška ja kaljamarinaad

Toidublogija Kätrin Maidla jagab nõuandeid, mida kerget ja maitsvat valmistada kaljast. Kaljamarinaad lihale ja külm kaljasupp okroška Loe edasi →

Kevad toob toidulauale kergemad road

Põnevad ja mahlakad videoretseptid tuntud toidublogi Nami-Nami eestvedaja Pille Petersoo poolt Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521