A. Le Coq

Õlles hautatud vürtsikapsad

Õlles hautatud hapukapsad on ääretult maitsev ja palju tervislikum alternatiiv Eesti traditsioonilisetele hapukapsastele. Maitset jagub roale enam kui küll, julgemad lisavad lõpus kuuma vürtsidega.

Jagub kaheksale.

- 1 kg mahedamat hapukapsast

- 1 liiter A Le Coq jõuluporterit

- 1 spl võid

- 2 spl fariinisuhkrut

- 5 spl õunapüreed

Soovi korral 1 tl kaneeli ja jahvatatud ingverit.

Sega pannil või, suhkur, õlu ja õunapüree. Lisa kapsad ja hauta kaane all aegajalt segades tunni jagu. Eemalda kaas, tõsta kuumust ja prae kapsaid pidevalt segades, kuni vedelik on aurustunud. Soovi korral lisa maitseks 1 tl kaneeli ja jahvatatud ingverit. Sega läbi, serveeri kohe jõuluporteris hautatud singi kõrvale.

18. detsember 2010

Vaata lisaks

Viis enimlevinud viga õllede serveerimisel

Toome teieni viis kõige enimlevinud viga õlle serveerimisel Loe edasi →

Kuidas sobitada toitu ja õlut? Õlu toidu saatjana

Õlle ja toidu sobitamisel püsis pikka aega arusaam, et pubis juuakse toidu kõrvale õlut, restoranis saadab aga praadi vein. Suhtumise muutumine toidu ja õlle sobivusse on toimunud viimastel aastatel, kui eesti õlletootjad on õllekultuuri arendamise südameasjaks võtnud – õlu on valitud koguni eesti parimaks toiduaineks. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521