A. Le Coq

Proovi mõnusaid retsepte uue Aura mehuga!

Oleme harjunud mahla, nektarit ja mehu tarvitama joogina. Tegelikkuses on mahla kasutusvõimalused oluliselt laiemad kui lihtsalt janu kustutamine. Nami-Nami retseptikogu eestvedaja Pille Petersoo jagab soovitusi, mida mida uue Aura mehuga köögis ja söögis peale hakata. Pille pakkus välja kaks põnevat retsepti, mille selgrooks on äsja poelettidele jõudnud Aura mehud: õuna-ananassi-porgandi mehu, millest valmis troopiline hommikukokteil ja õuna-virsiku-porgandi mehu, millest valmis päikseloojangukarva kinoapuding.

Ehkki mehu sobib oma tummisuselt iseseisvaks “toidukorraks”, soovitab Pille proovida mehu toorainena koduse smuuti või kokteili tegemiseks. “Näiteks kui õuna-porgandi-ananassi mehu kasutada smuuti tegemiseks, piisab vaid kookospiima ja kookoshelveste lisamisest, et saada mõnus, paksema konsistentsiga puuviljaline jook. Jäätisekokteili tegemisel soovitan kasutada õuna-porgandi-ananassi, mis teeb kokteili sametiseks ning mis annab vaniljejäätisele mõnusalt särtsu juurde.”

Troopiline hommikukokteil, ühele

2 dl õuna-ananass-porgandi mehu

1 dl kookospiima

veidi kookoshelbeid

Loksuta kookospiima enne avamist korralikult!

Sega klaasis Aura Mehu ja kookospiim, puista peale veidi kookoshelbeid ja naudi.

Autor: Pille Petersoo

Autor: Pille Petersoo

Kui aega on rohkem, saab mehu kasutada ka maitsva magustoidu valmistamiseks – mehu lubab ennast kuumutada ning ei lähe tükki. Pille soovitab seda kasutada odra- või rukkijahuvahu valmistades või siis keeta mehust kisselli, mida serveerida buberti või mannapudruga. Pille katsetab kinoaseemnetega, et valmistada mõnus puding. Selleks tuleb potti valada keedetud kinoa ja 4 dl Aura Mehu ning kuumutada, kuni segu podisema hakkab. Seejärel segada maisitärklis 1 dl mehuga, valada peene joana potti, pudingit hoolega segades. Kuumutada, kuni magustoit pakseneb. Pille soovitab lisa maiusele veidi sidrunimahla ning jagada magustoidupokaalidesse jahtuma.Autor: Pille Petersoo

Autor: Pille Petersoo

Päikeseloojangukarva kinoapuding, neljale

1 dl keedetud kinoaseemneid

5 dl õuna-virsiku-porgandi mehu

2 sl maisitärklist

maitse järgi sidrunimahla

 

10. november 2014

Vaata lisaks

Kaks kiiret ja maitsvat retsepti Aura kollase ploomi nektarist

Tuntud toidublogi Nami-Nami asutaja ja eestvedaja Pille Petersoo on spetsiaalselt Aura jaoks pannud kokku kaks retsepti, mille mõlema puhul on peamiseks komponendiks värskelt turule jõudnud Aura kollase ploomi nektar. Loe edasi →

Aura kvaliteetmahlade sari täieneb kollase ploomi nektariga

Eesti mahlaturuliider A. Le Coq tõi turule kollase ploomi nektari, mis on valmistatud küpsete kollaste ploomide püreest. Kollased ploomid on oma magusa maitse ja vähesuse tõttu olnud eestlaste üks lemmikuid. Lisaks varasügisesele ploomihooajale saab nüüd uue Aura nektariga nautida kollaste ploomide pehmet ja siidist maitset aasta läbi. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521