A. Le Coq

Mõnus värske tomati-gazpacho

Tomati-gazpacho

neljale

1 punane paprika

1 punane sibul

1 küüslauguküüs

peotäis basiilikulehti

3 dl Aura tomatimahla

3 sl oliiviõli

1 tl palsamiveini äädikat

1 tl suhkrut

soola ja musta pipart

Haki paprika ja sibul. Püreesta blenderi või sauseguriga paprika, sibul, küüslauguküüs, basiilikulehed, tomatimahl, õli ja palsamiveini äädikas ühtlaseks seguks. Maitsesta supp suhkru, soola ja musta pipraga.

Retsepti autor: Angeelika Kang

10. veebruar 2011

Vaata lisaks

Õllest, toidust ja serveerimisest

Sellest, kuidas õlu ja toit kokku käivad, räägivad Tarmo Noop ja Kristjan Peäske Loe edasi →

Peedi, pastinaagi ja kartulikrõpsud

Isevalmistatud juurviljakrõpsud snäkilauale. Ideaalsed A. Le Coq Pilsi kõrvale! Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521