A. Le Coq

Mõnus värske tomati-gazpacho

Tomati-gazpacho

neljale

1 punane paprika

1 punane sibul

1 küüslauguküüs

peotäis basiilikulehti

3 dl Aura tomatimahla

3 sl oliiviõli

1 tl palsamiveini äädikat

1 tl suhkrut

soola ja musta pipart

Haki paprika ja sibul. Püreesta blenderi või sauseguriga paprika, sibul, küüslauguküüs, basiilikulehed, tomatimahl, õli ja palsamiveini äädikas ühtlaseks seguks. Maitsesta supp suhkru, soola ja musta pipraga.

Retsepti autor: Angeelika Kang

10. veebruar 2011

Vaata lisaks

Michaeli kevadine siidrisaladus

Meie Maja peakokk, Hinud-iiri päritolu Michael Bhoola valmistab hõrgutavaid roogi kuldsest suvejoogist siidrist. Loe edasi →

Aura kvaliteetmahlade sari täieneb kollase ploomi nektariga

Eesti mahlaturuliider A. Le Coq tõi turule kollase ploomi nektari, mis on valmistatud küpsete kollaste ploomide püreest. Kollased ploomid on oma magusa maitse ja vähesuse tõttu olnud eestlaste üks lemmikuid. Lisaks varasügisesele ploomihooajale saab nüüd uue Aura nektariga nautida kollaste ploomide pehmet ja siidist maitset aasta läbi. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521