A. Le Coq

Mõnus värske tomati-gazpacho

Tomati-gazpacho

neljale

1 punane paprika

1 punane sibul

1 küüslauguküüs

peotäis basiilikulehti

3 dl Aura tomatimahla

3 sl oliiviõli

1 tl palsamiveini äädikat

1 tl suhkrut

soola ja musta pipart

Haki paprika ja sibul. Püreesta blenderi või sauseguriga paprika, sibul, küüslauguküüs, basiilikulehed, tomatimahl, õli ja palsamiveini äädikas ühtlaseks seguks. Maitsesta supp suhkru, soola ja musta pipraga.

Retsepti autor: Angeelika Kang

10. veebruar 2011

Vaata lisaks

Õlu teeb šašlõki pehmeks, mahlaseks ja maitsekaks

Saaremaa Lihatööstuse tootejuht Malle Mägi jagab põnevat šašlõkiretsepti. Loe edasi →

Bool apelsinimahlast

Kuumal ilmal ei ole midagi mõnusamat kui külm, maitsekas kihisev jook. Nami-Nami perenaine Pille Petersoo segas kokku Aura apelsinimahla ning Kellukese, lisas juurde jääkuubikuid ja maasikaid ja ideaalne suvine retsept Loe edasi → Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521