A. Le Coq

Mahlane õuna-marjatarretis

Õuna-marjatarretis

kuuele

6 dl Aura õunamahla

1 dl suhkrut

1 laimi pressitud mahl ja riivitud koor

4 tl želatiinipulbrit

2 dl külmutatud või värskeid vaarikaid

2 dl külmutatud või värskeid mustikaid

Pane mahl ja suhkur potti.

Kuumuta pidevalt segades keemiseni. Keeda 5 minutit.

Pese laim ja riivi koor. Tõsta kõrvale. Pressi laimist mahl.

Sega želatiinipulber, laimimahl ja 2 sl vett.

Paisuta ja sulata kuumaveevannis.

Sega sulatatud želatiin mahlasegusse. Jahuta. Lisa riivitud laimikoor. Pane klaasidesse vaarikad ja vala mahlasegu peale. Lase külmkapis tarretuda 2 tundi. Serveeri klaasidest.

Retsepti autor: Angeelika Kang

10. veebruar 2011

Vaata lisaks

Suviseid retsepte kaljast – okroška ja kaljamarinaad

Toidublogija Kätrin Maidla jagab nõuandeid, mida kerget ja maitsvat valmistada kaljast. Kaljamarinaad lihale ja külm kaljasupp okroška Loe edasi →

Õllest, toidust ja serveerimisest

Sellest, kuidas õlu ja toit kokku käivad, räägivad Tarmo Noop ja Kristjan Peäske Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521