A. Le Coq

Bool apelsinimahlast

14416732549_6ea160e933_oKuumal ilmal ei ole midagi mõnusamat kui külm, maitsekas kihisev jook. Nami-Nami perenaine Pille Petersoo segas kokku Aura apelsinimahla ning Kellukese, lisas juurde jääkuubikuid ja maasikaid ja ideaalne suvine retsept ongi valmis. Proovi järele!

Suvine alkoholivaba bool sidrunilimonaadi, apelsinimahla ja maasikatega. Limonaad ja apelsinimahl peaksid olema külmkapikülmad!

Kogus: kaheteistkümnele

Läheb vaja:

värskeid või sügavkülmutatud maasikaid

1 l AURA apelsinimahla

jääkuubikuid

1,5 l Kellukese limonaadi

Valmisamine:

Viiluta või tükelda maasikad, pane boolikaussi või suurde kannu. Lisa apelsinimahl ja jääkuubikud, siis kalla juurde limonaad. Serveeri kohe!

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
9. juuli 2014

Vaata lisaks

Õlu teeb šašlõki pehmeks, mahlaseks ja maitsekaks

Saaremaa Lihatööstuse tootejuht Malle Mägi jagab põnevat šašlõkiretsepti. Loe edasi →

Kaks kiiret ja maitsvat retsepti Aura kollase ploomi nektarist

Tuntud toidublogi Nami-Nami asutaja ja eestvedaja Pille Petersoo on spetsiaalselt Aura jaoks pannud kokku kaks retsepti, mille mõlema puhul on peamiseks komponendiks värskelt turule jõudnud Aura kollase ploomi nektar. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521