A. Le Coq

Bool apelsinimahlast

14416732549_6ea160e933_oKuumal ilmal ei ole midagi mõnusamat kui külm, maitsekas kihisev jook. Nami-Nami perenaine Pille Petersoo segas kokku Aura apelsinimahla ning Kellukese, lisas juurde jääkuubikuid ja maasikaid ja ideaalne suvine retsept ongi valmis. Proovi järele!

Suvine alkoholivaba bool sidrunilimonaadi, apelsinimahla ja maasikatega. Limonaad ja apelsinimahl peaksid olema külmkapikülmad!

Kogus: kaheteistkümnele

Läheb vaja:

värskeid või sügavkülmutatud maasikaid

1 l AURA apelsinimahla

jääkuubikuid

1,5 l Kellukese limonaadi

Valmisamine:

Viiluta või tükelda maasikad, pane boolikaussi või suurde kannu. Lisa apelsinimahl ja jääkuubikud, siis kalla juurde limonaad. Serveeri kohe!

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
9. juuli 2014

Vaata lisaks

Värskelt pressitud mahl vs pakendatud mahl

Tihti arvatakse, et naturaalseks võib pidada ainult seda mahla, mis on pressitud värskest puuviljast. Naturaalne mahl on ka 100%-line täismahl, mis on valmistatud kontsentreeritud mahlast ja mida müüakse kartongpakendis. Loe edasi →

Mahlajook, nektar, mahl kontsentreeritud mahlast, värskelt pressitud mahl, smoothie – mis on mis?

Poelettidelt võib leida hulgaliselt erinevaid mahla nime kandvaid tooteid. Mida need joogid endast kujutavad ning kuidas neid teineteisest eraldada? Võtame vaatluse alla mahlajoogi, nektari, mahla kontsentreeritud mahlast, värskelt pressitud mahla ja smoothie. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521