A. Le Coq

Bool apelsinimahlast

14416732549_6ea160e933_oKuumal ilmal ei ole midagi mõnusamat kui külm, maitsekas kihisev jook. Nami-Nami perenaine Pille Petersoo segas kokku Aura apelsinimahla ning Kellukese, lisas juurde jääkuubikuid ja maasikaid ja ideaalne suvine retsept ongi valmis. Proovi järele!

Suvine alkoholivaba bool sidrunilimonaadi, apelsinimahla ja maasikatega. Limonaad ja apelsinimahl peaksid olema külmkapikülmad!

Kogus: kaheteistkümnele

Läheb vaja:

värskeid või sügavkülmutatud maasikaid

1 l AURA apelsinimahla

jääkuubikuid

1,5 l Kellukese limonaadi

Valmisamine:

Viiluta või tükelda maasikad, pane boolikaussi või suurde kannu. Lisa apelsinimahl ja jääkuubikud, siis kalla juurde limonaad. Serveeri kohe!

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
9. juuli 2014

Vaata lisaks

Kuidas serveerida õlut õigesti?

Õlle serveerimisel ja joomisel on olulised neli kriteeriumit – õige serveerimine ja temperatuur, tihe vaht ja hea seltskond. Loe edasi →

Investeerisime ligi 17 miljonit krooni uude mahlatootmisliini

Eesti suurim joogitootja A. Le Coq hakkab esimesena Eestis tootma kaheliitristes perepakendites mahlajooke Aura Fresh. Ettevõte investeeris uue liini soetamisse ligi 17 miljonit krooni ning soovib kasvatada oma turuosa mahlatoodete kategoorias 30%-ni. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521