A. Le Coq

Bool apelsinimahlast

14416732549_6ea160e933_oKuumal ilmal ei ole midagi mõnusamat kui külm, maitsekas kihisev jook. Nami-Nami perenaine Pille Petersoo segas kokku Aura apelsinimahla ning Kellukese, lisas juurde jääkuubikuid ja maasikaid ja ideaalne suvine retsept ongi valmis. Proovi järele!

Suvine alkoholivaba bool sidrunilimonaadi, apelsinimahla ja maasikatega. Limonaad ja apelsinimahl peaksid olema külmkapikülmad!

Kogus: kaheteistkümnele

Läheb vaja:

värskeid või sügavkülmutatud maasikaid

1 l AURA apelsinimahla

jääkuubikuid

1,5 l Kellukese limonaadi

Valmisamine:

Viiluta või tükelda maasikad, pane boolikaussi või suurde kannu. Lisa apelsinimahl ja jääkuubikud, siis kalla juurde limonaad. Serveeri kohe!

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
9. juuli 2014

Vaata lisaks

Retsept: õllekokteil Shandy

See jook on neile, kes soovivad vahel õlles tunda ka magusamaid noote. Loe edasi →

Üks korralik vorstipada õlle kõrvale

Kindel see, et õlle kõrvale sobivad ideaalselt vorstikesed. Siin Anni Arro retsept, kuidas vorstirooga huvitavamaks teha. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521