A. Le Coq

Kaks suussulavat jooki apelsinimahlast

Apelsini-mango kokteil metsamarjadega

kahele

2 küpset mangot

4 dl Aura apelsinimahla

1 laimi pressitud mahl

Peale:

mustikaid, maasikaid jms marju

Koori mango ja tükelda viljaliha. Pane blenderisse mango, apelsinimahl ja laimimahl.

Püreeri ühtlaseks, vala pokaalidesse ja kaunista marjadega.

Apelsini-ilusmuuti

kahele

2 dl Aura apelsinimahla

1 punane greip

2 kiivit

2 dl maasikaid (värskeid või külmutatud)

0,5 dl linaseemneid

Koori greip ja kiivid. Lõika greip sektoriteks ilma nahkadeta. Tükelda kiivid. Pane kõik viljad, mahl ja linaseemned blenderisse või püreeri köögikombainiga ühtlaseks. Sõelu segu läbi sõela ja serveeri kohe.

Retseptide autor: Angeelika Kang

24. veebruar 2011

Vaata lisaks

A. Le Coq toob turule uue Aura punase greibi nektari

Eesti mahlaturuliider A. Le Coq toob turule Aura punase greibi nektari. Uus nektar sisaldab 60% ulatuses naturaalset greibimahla ning on säilitusaineteta. Loe edasi →

Õlles hautatud vürtsikapsad

Harrastuskokk Kätrin Maidla poolt valmistatud õlles hautatud vürtsikapsad. Lisatud ka videoõpetus Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521