A. Le Coq

Kaks kiiret ja maitsvat retsepti Aura kollase ploomi nektarist

Tuntud toidublogi Nami-Nami asutaja ja eestvedaja Pille Petersoo on spetsiaalselt Aura jaoks pannud kokku kaks retsepti, mille mõlema puhul on peamiseks komponendiks värskelt turule jõudnud Aura kollase ploomi nektar. Retseptidest on valminud ka videod, kus Pille õpetab valmistama jäätisekokteili väikese ingverinüansiga ning klassikana tuntud rosinakisselli.

Parim jäätisekokteil

YouTube Preview Image

Ühe jäätisekokteili jaoks arvesta:

2,5 dl Aura kollase ploomi nektarit

2 suurt vanillikoorejäätisepalli

maitse järgi ingverisiirupit

Sega kannmikseris või saumikseriga kohevaks ning naudi kohe.

Rosina-ploomikissell riisipudruga

YouTube Preview Image

Kogus on arvestatud neljale inimesele:

5 dl Aura kollase ploomi nektarit

100 g seemneteta rosinaid

1 sl kartulijahu

2–3 sl vett

soovi korral kaneeli

Pese ja nõruta rosinad, pane paariks tunniks ploominektari sisse paisuma. Kuumuta keemiseni, sega juurde vähese külma veega segatud kartulijahu ja maitsesta soovi korral kaneeliga. Kuumuta mõned minutid, kuni kissell pakseneb, aga ära enam keeda. Serveeri soojalt või jahtunult koos tavalise või vahukoorega rikastatud riisipudruga.

7. veebruar 2013

Vaata lisaks

Bool apelsinimahlast

Kuumal ilmal ei ole midagi mõnusamat kui külm, maitsekas kihisev jook. Nami-Nami perenaine Pille Petersoo segas kokku Aura apelsinimahla ning Kellukese, lisas juurde jääkuubikuid ja maasikaid ja ideaalne suvine retsept Loe edasi → Loe edasi →

Kaks puuviljasalatit – üks soe ja teine külm

Ka kuivatatud puuviljadest saab teha edukalt mahla abil maitsva salati. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521