A. Le Coq

Kaks huvitavat püreesuppi tomatist

Tomati-paprika püreesupp

neljale

1 sl õli

1 punane sibul

2 küüslauguküünt

1 punane tšillikaun

1 punane paprika

1 porgand

4 dl Aura tomatimahla

2 dl kanapuljongit

1 tl suhkrut

1 sl lahjat maitsestamata toorjuustu

Kuumuta kastrulis õli. Lisa hakitud sibul, küüslauk ja tšilli. Kuumuta veidi ja lisa tükeldatud paprika ja porgand. Kuumuta paar minutit ja lisa tomatimahl, kuum puljong ja suhkur. Keeda tasasel tulel 15 minutit. Lisa toorjuust ja püreeri sauseguriga ühtlaseks.
Tomati-kõrvitsapüreesupp

neljale

300 g puhastatud kõrvitsakuubikuid

2 kartulit

1 porru

4 dl kanapuljongit

2 dl Aura õunamahla

1 sl lahjat maitsestamata toorjuustu

soola ja musta pipart

Peale:

röstitud kõrvitsaseemneid

Koori ja tükelda kõrvits, kartul ja porru. Keeda puljongis ja õunamahlas köögivilju, kuni on pehmed. Lisa toorjuust ja püreeri sauseguriga ühtlaseks. Maitsesta soola ja musta pipraga. Serveeri röstitud kõrvitsaseemnetega.

Retseptide autor: Angeelika Kang

10. veebruar 2011

Vaata lisaks

Miljoni eurone investeering mahlatootmisse tõstis Aura mahlaturu liidriks

A. Le Coq kasvatas aastaga kartongpakendis Aura mahlade müüki 19%, saavutades aasta keskmisena rekordilise 32%-lise turuosa. Suure hüppe tagas miljoni euro suurune investeering 2-liitiriste mahlajookide tootmisliini. Loe edasi →

Turule jõuab Eesti esimene aedviljamahl ja banaani-pirninektar

A. Le Coq toob esimesena Eestis turule 100%-lise Aura aedviljamahla. Uus mahl on valmistatud tomati- ja porgandimahlast, millele on lisatud mitmeid tuntud maitsetaimi nagu seller, sibul, küüslauk ja till. Lisaks laiendab ettevõte Aura nektarite tooteportfelli, tuues turule eksootilise banaani-pirninektari. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521