A. Le Coq

Kaks huvitavat püreesuppi tomatist

Tomati-paprika püreesupp

neljale

1 sl õli

1 punane sibul

2 küüslauguküünt

1 punane tšillikaun

1 punane paprika

1 porgand

4 dl Aura tomatimahla

2 dl kanapuljongit

1 tl suhkrut

1 sl lahjat maitsestamata toorjuustu

Kuumuta kastrulis õli. Lisa hakitud sibul, küüslauk ja tšilli. Kuumuta veidi ja lisa tükeldatud paprika ja porgand. Kuumuta paar minutit ja lisa tomatimahl, kuum puljong ja suhkur. Keeda tasasel tulel 15 minutit. Lisa toorjuust ja püreeri sauseguriga ühtlaseks.
Tomati-kõrvitsapüreesupp

neljale

300 g puhastatud kõrvitsakuubikuid

2 kartulit

1 porru

4 dl kanapuljongit

2 dl Aura õunamahla

1 sl lahjat maitsestamata toorjuustu

soola ja musta pipart

Peale:

röstitud kõrvitsaseemneid

Koori ja tükelda kõrvits, kartul ja porru. Keeda puljongis ja õunamahlas köögivilju, kuni on pehmed. Lisa toorjuust ja püreeri sauseguriga ühtlaseks. Maitsesta soola ja musta pipraga. Serveeri röstitud kõrvitsaseemnetega.

Retseptide autor: Angeelika Kang

10. veebruar 2011

Vaata lisaks

Michaeli kevadine siidrisaladus

Meie Maja peakokk, Hinud-iiri päritolu Michael Bhoola valmistab hõrgutavaid roogi kuldsest suvejoogist siidrist. Loe edasi →

Tumedast õllest köögis ja klaasis

Restorani Leib, Resto ja Aed eestvedajad Janno Lepik ja Kristjan Peäske avavad tumeda õlle kasutamisvõimalusi köögis ning seletavad, kuidas väärikat jooki oskuslikult serveerida. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521