A. Le Coq

Kaks huvitavat püreesuppi tomatist

Tomati-paprika püreesupp

neljale

1 sl õli

1 punane sibul

2 küüslauguküünt

1 punane tšillikaun

1 punane paprika

1 porgand

4 dl Aura tomatimahla

2 dl kanapuljongit

1 tl suhkrut

1 sl lahjat maitsestamata toorjuustu

Kuumuta kastrulis õli. Lisa hakitud sibul, küüslauk ja tšilli. Kuumuta veidi ja lisa tükeldatud paprika ja porgand. Kuumuta paar minutit ja lisa tomatimahl, kuum puljong ja suhkur. Keeda tasasel tulel 15 minutit. Lisa toorjuust ja püreeri sauseguriga ühtlaseks.
Tomati-kõrvitsapüreesupp

neljale

300 g puhastatud kõrvitsakuubikuid

2 kartulit

1 porru

4 dl kanapuljongit

2 dl Aura õunamahla

1 sl lahjat maitsestamata toorjuustu

soola ja musta pipart

Peale:

röstitud kõrvitsaseemneid

Koori ja tükelda kõrvits, kartul ja porru. Keeda puljongis ja õunamahlas köögivilju, kuni on pehmed. Lisa toorjuust ja püreeri sauseguriga ühtlaseks. Maitsesta soola ja musta pipraga. Serveeri röstitud kõrvitsaseemnetega.

Retseptide autor: Angeelika Kang

10. veebruar 2011

Vaata lisaks

Mahlane õuna-marjatarretis

Üks mõnus marjane magustoit Loe edasi →

Aura kvaliteetmahlade sari täieneb kollase ploomi nektariga

Eesti mahlaturuliider A. Le Coq tõi turule kollase ploomi nektari, mis on valmistatud küpsete kollaste ploomide püreest. Kollased ploomid on oma magusa maitse ja vähesuse tõttu olnud eestlaste üks lemmikuid. Lisaks varasügisesele ploomihooajale saab nüüd uue Aura nektariga nautida kollaste ploomide pehmet ja siidist maitset aasta läbi. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521