A. Le Coq

Aura kvaliteetmahlade sari täieneb kollase ploomi nektariga

Eesti  mahlaturuliider A. Le Coq tõi turule  kollase ploomi nektari, mis on valmistatud küpsete kollaste ploomide püreest.  Kollased ploomid on oma magusa maitse ja vähesuse tõttu  olnud eestlaste üks lemmikuid. Lisaks varasügisesele ploomihooajale  saab nüüd uue Aura nektariga nautida kollaste ploomide pehmet ja siidist maitset aasta läbi.

Aura kollase ploomi pakendilt leiab lisaks tooteinformatsioonile ka tuntud toidublogi Nami-Nami asutaja Pille Petersoo kaks retsepti, kus oluliseks komponendiks on just Aura kollase ploomi nektar. Pille Petersoo õpetab valmistama jäätisekokteili väikese ingverinüansiga ning klassikana tuntud rosinakisselli. Retseptid on lihtsad ja kiired ning ei tohiks valmistada raskusi ühelegi perenaisele.

Aura kollase ploomi nektaris on mahlapüree sisaldus 35 %. Lisaks uuele maitsele kuulub Aura laia kvaliteetmahlade ja -nektarite tooteperekonda veel 12 mahla ja nektarit.

7. veebruar 2013

Vaata lisaks

Mahla valmistamise saladus

Kuidas mahla tehakse – ehk teekond puu otsast mahlapakki Loe edasi →

Mahla toiteväärtus

Milline toiteväärtus on mahlal, nektaril ja mahlajookidel Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521