A. Le Coq

Apelsinisorbett

Apelsinisorbett

neljale

3,5 dl Aura apelsinimahla

1 laimi pressitud mahl ja riivitud koor

2 dl vett

2 dl suhkrut

Kuumuta kastrulis vesi ja suhkur keemiseni. Keeda 5 minutit ja jahuta.

Sega apelsini- ja laimimahl, riivitud laimikoor ning siirup.


Vala segu jäätisemasinasse ja valmista jäätis. Selle puudumisel vala segu madalasse kaussi ja aseta sügavkülma. Vahusta segu iga poole tunni tagant, et segu jääks kohevam ega tekiks jääkristalle. Serveeri kohe või pane segu karpi ning sügavkülma. Külmuta vähemalt 4 tundi ja veereta jäätisepalli veeretajaga pallid.

Retsepti autor: Angeelika Kang

10. veebruar 2011

Vaata lisaks

Mahlane õuna-marjatarretis

Üks mõnus marjane magustoit Loe edasi →

Retseptisoovitus: Kapsad Jõuluporteriga

Nami-Nami perenaine Pille Petersoo proovis Jõuluporteriga valmistada hapukapsaid. Tema sõnul annab A. Le Coqi jõuluõlu kapsale mõrkja ja karamellise maitse, mis tasakaalustab hästi kapsa hapusust. Tulemuseks on tõsiselt maitseküllane kapsas, Loe edasi → Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521