A. Le Coq

Apelsinisorbett

Apelsinisorbett

neljale

3,5 dl Aura apelsinimahla

1 laimi pressitud mahl ja riivitud koor

2 dl vett

2 dl suhkrut

Kuumuta kastrulis vesi ja suhkur keemiseni. Keeda 5 minutit ja jahuta.

Sega apelsini- ja laimimahl, riivitud laimikoor ning siirup.


Vala segu jäätisemasinasse ja valmista jäätis. Selle puudumisel vala segu madalasse kaussi ja aseta sügavkülma. Vahusta segu iga poole tunni tagant, et segu jääks kohevam ega tekiks jääkristalle. Serveeri kohe või pane segu karpi ning sügavkülma. Külmuta vähemalt 4 tundi ja veereta jäätisepalli veeretajaga pallid.

Retsepti autor: Angeelika Kang

10. veebruar 2011

Vaata lisaks

Turule jõuab Eesti esimene aedviljamahl ja banaani-pirninektar

A. Le Coq toob esimesena Eestis turule 100%-lise Aura aedviljamahla. Uus mahl on valmistatud tomati- ja porgandimahlast, millele on lisatud mitmeid tuntud maitsetaimi nagu seller, sibul, küüslauk ja till. Lisaks laiendab ettevõte Aura nektarite tooteportfelli, tuues turule eksootilise banaani-pirninektari. Loe edasi →

Üks korralik vorstipada õlle kõrvale

Kindel see, et õlle kõrvale sobivad ideaalselt vorstikesed. Siin Anni Arro retsept, kuidas vorstirooga huvitavamaks teha. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521