A. Le Coq

Alkoholivaba jõuluglögi õunamahlast

alkovaba glogi
Jõulukuu ja külmad ilmad haaravad käe kuuma jõulujoogi järele. Kas sa aga teadsid, et ääretult maitsva ja mõnusa glögi saab teha ise ka kodumaisest õunamahlast. Nami-Nami perenaine Pille Petersoo katsetas alkoholivaba glögi Aura õunamahlaga ning välja tuli mõnusalt aromaatne jõuluvürtsine jook. Kes soovib, võib lisada joogile ka veidi kalvadost.

kuuele

Kuumuta õunamahl, lisa kaneelikoor ja kooritud ingverijuurejupp, soovi korral ka tähtaniis. Lase joogil umbes veerand tundi kaane all hästi vaikselt tõmmata ja maitsestuda.
Kurna jook läbi sõela ja kuumuta uuesti. Kui soovid magusamat jooki, siis võid lisada veidi mett või fariinisuhkrut, aga Aura 100% õunamahla puhul pole see vajalik.

NB! Kui soovid, siis võid joogi termosesse panna ja nt talvisele piknikule kaasa võtta. Termose eelnev kuumutamine hoiab joogi kauem kuuma. Selleks kalla termosesse keev vesi ja lase 5 minutit seista. Siis kalla vesi minema ja lisa kuum jook.

16. detsember 2013

Vaata lisaks

Õlu teeb šašlõki pehmeks, mahlaseks ja maitsekaks

Saaremaa Lihatööstuse tootejuht Malle Mägi jagab põnevat šašlõkiretsepti. Loe edasi →

Turule jõuab Eesti esimene aedviljamahl ja banaani-pirninektar

A. Le Coq toob esimesena Eestis turule 100%-lise Aura aedviljamahla. Uus mahl on valmistatud tomati- ja porgandimahlast, millele on lisatud mitmeid tuntud maitsetaimi nagu seller, sibul, küüslauk ja till. Lisaks laiendab ettevõte Aura nektarite tooteportfelli, tuues turule eksootilise banaani-pirninektari. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521