A. Le Coq

Alkoholivaba jõuluglögi õunamahlast

alkovaba glogi
Jõulukuu ja külmad ilmad haaravad käe kuuma jõulujoogi järele. Kas sa aga teadsid, et ääretult maitsva ja mõnusa glögi saab teha ise ka kodumaisest õunamahlast. Nami-Nami perenaine Pille Petersoo katsetas alkoholivaba glögi Aura õunamahlaga ning välja tuli mõnusalt aromaatne jõuluvürtsine jook. Kes soovib, võib lisada joogile ka veidi kalvadost.

kuuele

Kuumuta õunamahl, lisa kaneelikoor ja kooritud ingverijuurejupp, soovi korral ka tähtaniis. Lase joogil umbes veerand tundi kaane all hästi vaikselt tõmmata ja maitsestuda.
Kurna jook läbi sõela ja kuumuta uuesti. Kui soovid magusamat jooki, siis võid lisada veidi mett või fariinisuhkrut, aga Aura 100% õunamahla puhul pole see vajalik.

NB! Kui soovid, siis võid joogi termosesse panna ja nt talvisele piknikule kaasa võtta. Termose eelnev kuumutamine hoiab joogi kauem kuuma. Selleks kalla termosesse keev vesi ja lase 5 minutit seista. Siis kalla vesi minema ja lisa kuum jook.

16. detsember 2013

Vaata lisaks

Inimese päevane mahlavajadus

Kui palju peaks päevas mahla jooma ja miks? Loe edasi →

Värskelt pressitud mahl vs pakendatud mahl

Tihti arvatakse, et naturaalseks võib pidada ainult seda mahla, mis on pressitud värskest puuviljast. Naturaalne mahl on ka 100%-line täismahl, mis on valmistatud kontsentreeritud mahlast ja mida müüakse kartongpakendis. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521