
Tumedast õllest köögis ja klaasis
Restorani Leib, Resto ja Aed eestvedajad Janno Lepik ja Kristjan Peäske avavad tumeda õlle kasutamisvõimalusi köögis ning seletavad, kuidas väärikat jooki oskuslikult serveerida. Loe edasi →
Restorani Leib, Resto ja Aed eestvedajad Janno Lepik ja Kristjan Peäske avavad tumeda õlle kasutamisvõimalusi köögis ning seletavad, kuidas väärikat jooki oskuslikult serveerida. Loe edasi →
Kindel see, et õlle kõrvale sobivad ideaalselt vorstikesed. Siin Anni Arro retsept, kuidas vorstirooga huvitavamaks teha. Loe edasi →
Õlle ja toidu sobitamisel püsis pikka aega arusaam, et pubis juuakse toidu kõrvale õlut, restoranis saadab aga praadi vein. Suhtumise muutumine toidu ja õlle sobivusse on toimunud viimastel aastatel, kui eesti õlletootjad on õllekultuuri arendamise südameasjaks võtnud – õlu on valitud koguni eesti parimaks toiduaineks. Loe edasi →
Õlle serveerimisel ja joomisel on olulised neli kriteeriumit – õige serveerimine ja temperatuur, tihe vaht ja hea seltskond. Loe edasi →