A. Le Coq

Kuidas sobitada toitu ja õlut? Õlu toidu saatjana

18. veebruar 2011

Õlle ja toidu sobitamisel püsis pikka aega arusaam, et pubis juuakse toidu kõrvale õlut, restoranis saadab aga praadi vein. Suhtumise muutumine toidu ja õlle sobivusse on toimunud viimastel aastatel, kui eesti õlletootjad on õllekultuuri arendamise südameasjaks võtnud – õlu on valitud koguni eesti parimaks toiduaineks. Loe edasi →

Jõuluporteri vürtsimõdu

18. detsember 2010

See tummine jõulujook on erinevatel põhjusetl nii meeste kui naiste lemmik. Kergelt mõrkjas mekk õllest keerab mehed ümber sõrme, sametpehme vahukooretups ja kuumav vürtsisiirup paitab naiste hinge. Vaata ka valmistamisõpetust videos!
Autor harrastuskokk Kätrin Maidla Loe edasi →

Jõuluporteris hautatud sink pohlaglasuuris

Harrastuskokk Kätrin Maidla poolt valmistatud mõnus jõulusink, mis saab oma maitse magus-tummiselt jõuluõlult ja ümber pidurüü pohlaglasuurist. Tõeline jõuluõhtusöögi lauakuningas, pakkudes maitsenaudinguid igale külalisele. Loe edasi →

© 2011 A. Le Coq
Tartus:
Laulupeo pst 15, 50050 Tartu
Tel. 744 9711
Tallinnas:
Ruunaoja 2, 11415 Tallinn
Tel. 614 1521