Uuring: A. Le Coqi karastusjookidel ja vetel on parim hinna-kvaliteedi suhe

vesi

Uuring viidi läbi selle aasta oktoobris, kus osales 1200 üle 15-aastase inimese, kes kasutavad aktiivselt internetti.

Best Buy Award on Šveitsi organisatsioon ICERTIAS ‘e läbiviidud uuring, mis mõõdab tarbijate kogemusi, arvamusi ja arusaamu nende tootjate osas, kes pakuvad turul parimat hinna ja kvaliteedi suhtega tooteid ja teenuseid.

Rohkem infot uuringu kohta: www.bestbuyaward.org

18. detsember 2013

A. Le Coq toetab aasta noorsportlast kergejõustiklast Kaire Leibakut 1 miljoni krooniga

AS-i A. Le Coq noorsportlase stipendiumi pälvis 2006. aasta juunioride maailmameister ja eelmisel aastal Pekingi olümpiamängudel 10. koha pälvinud kolmikhüppaja Kaire Leibak.„Kaire järjepidev areng ja head tulemused ka täiskasvanute klassis lubavad arvata, et tegemist on meie hetke perspektiivikaima kergejõustiklasega,” märkis A. Le Coqi juhataja Tarmo Noop täna Swissôtelis peetud pidulikul tseremoonial. Loe edasi →