A. Le Coq on konkurentsivõimelisim toiduainetööstuse ettevõtte

Auhind-2013-ALECOQ

A. Le Coq on juba mitmendat aastat järjest pälvinud toiduainetööstussektoris kõige konkurentsivõimelisema ettevõtte tiitli.

Konkurentsivõime edetabelites tuuakse ära ettevõtted, kes selleks soovi avaldavad, vastavad metoodikas ettenähtud tingimustele ja esitavad nõutavad statistilised andmed oma kahe aasta tegevuse kohta: müügitulu, puhaskasum, tööjõukulud, investeeringud põhivarasse, ekspordikäive, omakapital ja aasta keskmine töötajate arv. Edetabeli panevad kokku Eesti Tööstus- ja Kaubanduskoda ning Tööandjate Keskliit.

Toiduainetööstusettevõtete konkurentsivõime edetabel:

1. A. Le Coq AS
2. Liviko AS
3. Rakvere Lihakombinaat AS
4. Maag Grupp AS
5. Valio Eesti AS
6. Saku Õlletehas AS
7. Altia Eesti AS
8. Värska Vesi AS
9. Tallegg AS
10. Kalev AS
11. Spartafil AS