A. Le Coq pärjati kuuendat korda kõige konkurentsivõimelisemaks toiduainetetööstuseks Eestis!

Konkurentsivõimelisim-toiduainetööstuse-ettevõte-2014-EST-6A. Le Coq on juba kuuendat aastat Eesti kõige konkurentsivõimelisem toiduainetööstusettevõtte.

Konkurentsivõime edetabel selgitab välja Eesti tugevaimad ettevõtted nende edukuse, tulemuslikkuse ja jätkusuutlikkuse põhjal. Tunnustatakse ettevõtteid, kes on andnud ühiskonda märkimisväärse panuse ning kelle tegevus päädib väga hea majandustulemusega – võrreldes eelmiste aastatega suurem läbimüük ja parem finantstulemus, efektiivsus ning produktiivsus. Edetabeli panevad kokku Eesti Tööstus- ja Kaubanduskoda ja Tööandjate Keskliit.

A. Le Coq’i juhi Tarmo Noobi sõnul tuleb klienti pidevalt üllatada. “15 aastat tagasi vastu võetud põhimõtteid järgib ettevõte siiani. Näiteks seda, et klienti tuleb pidevalt üllatada, muidu muutub ettevõte tema silmis igavaks,” ütles Noop.

Toiduainetööstusettevõtete konkurentsivõime edetabel 2014:

1. A. Le Coq AS
2. Liviko AS
3. Saku õlletehase AS
4. Coca-Cola HBC Eesti AS
5. Rakvere Lihakombinaat AS
6. Valio Eesti AS
7. Kalev AS
8. Saaremaa Piimatööstus AS
9. Tarplani Kaubanduse AS
10. Linda Nektar AS

alecoq eesti parimad ettevõtted 2014

14. oktoober 2014

A. Le Coq käive kasvas mullu viis protsenti

Soome päritolu Olvi kontserni kuuluva joogitootja AS-i A. Le Coq käive kasvas ettevõtte teatel mullu viis protsenti aasta varasemaga võrreldes.

2011. aastal oli ettevõtte käive majandusaasta aruande järgi 76 miljonit eurot ja puhaskasum 13 miljonit eurot. Loe edasi →

A. Le Coq alustas koostööd suurte Ungari kaubanduskettidega

A. Le Coq alustas eksporti ligi 10 miljoni elanikuga Ungari turule. Aasta aega kestnud eeltöö tulemusena ekspordime iidrit, long-drinki, kokteili- ja karastusjooke Ungari suurimatesse kaubanduskettidesse Tesco, Auchan ja CBA. Eesmärk on saavutada aasta lõpuks 500 000 euro suurune ekspordikäive. Loe edasi →